Trainingen

Locatie: sporthal Drenkwaard te Zuidland

Training voor solo-onderdelenWoensdagavondin overleg
Teamtraining Donderdagavond18.00-19.00 uur
Kids Twirl / Duo- en vrije trainingDonderdagavond 19.00-19.30 uur
Training duo’s en ensembleDonderdagavond 19.30-20.30 uur

Wedstrijden

De wedstrijden zijn nationaal. We gaan dan met elkaar naar een plaats in Nederland en maken er een gezellige dag van. Dit kan zo’n beetje vier keer per jaar. We gaan dan met elkaar in hetzelfde trainingspak, zodat ze zien dat wij een team zijn. Voor elke dans is een apart twirlpakje gemaakt, speciaal voor jou! En op die dag gaan jullie als team of solo aan een jury laten zien wat je geoefend hebt. Het is ook leuk om andere teams te zien twirlen. Aan het eind van de dag horen we dan cijfers. Als je nog niet mee kunt of wilt doen aan wedstrijden is zo’n dag ook altijd heel leuk en kun je natuurlijk in overleg gewoon mee. Iedereen mag komen kijken, maar hiervoor is wel een entreeprijs. De kosten voor teamwedstrijd zijn inbegrepen, de kosten voor een solowedstrijd zijn exclusief.

Try out

We vinden het ook leuk om af en toe te laten zien wat we kunnen in ons eigen dorp. Dit noemen we een try out. Hierbij kun je iedereen uitnodigen en iedereen mag dan gratis komen kijken. Ook dan gaan we natuurlijk in trainingspak en volledig in tenue de routine doen.

Kijklessen

Vriendjes en vriendinnetjes mogen altijd komen kijken. We zorgen dat er elke les extra batons aanwezig zijn. Als we bijna een wedstrijd hebben kunnen ze soms nog niet goed mee doen, maar dat geeft niks. We kijken altijd naar wat er mogelijk is. Ouders zijn altijd welkom om de laatste 15 minuten te komen kijken. Het is erg leuk om de vorderingen te zien. De muziek wordt vaak opnieuw opgestart om het begin goed in het geheugen te krijgen en steeds komt er een stukje van de muziek bij. Soms wordt er halverwege toch iets aangepast en moet het stukje steeds herhaald worden. Als je wat wilt vragen, kan dat altijd na de les.

Voor in de agenda 2023:

22 juni18.45 uur Overhandiging High Five bord
1 juliWedstrijd Zwijndrecht
6 juli18.30 uurLaatste les, nieuw teamlied ontwerpen met elkaar!
12 augustusTwiz bestaat 2 jaar! (thuis vieren 😊)
23 augustus19.00 uurLedenvergadering (graag 1 ouder per kind), vanaf 18 uur zelf trainen
24 augustus18.00 uurEerste training
9 septemberJaarmarkt
30 septemberWedstrijd Spijkenisse
7 oktoberWedstrijd Zwijndrecht